bul. Kocho Racin br.14, vl.6, st.6
1000 Skopje, R.Macedonia
tel: +389 2 3132-200
fax: +389 2 3225-131
email: contact@delege.com.mk

Ние ги обезбедуваме најдобрите правни услуги , посебно во областа на граѓанско и трговско право.

Настани и вести


Контакт


Адвокатско друштво ДЕ ЛЕГЕ

Бул.Кочо Рацин бр.14-6/6

1000 Скопје, Р.Македонија

тел:
+ 389 2 31 32 200 
+ 389 2 32 98 020
+ 389 2 32 98 022
тел/факс:
+ 389 2 32 25 131

e-mail: contact@delege.com.mk


View Delege in a larger map 

Contact Form


  1. Send Delete